Hygiënische veiligheid

Nooit meer een deurkruk aanraken!

Voorkom het risico van kruisbesmetting door een grote drager van bacteriën en virussen: De deurkruk.

  • Vervang een handbediende deur door een automatische deur en voorkom besmetting als gevolg van de deurkruk
  • De meest éénvoudige en effectieve manier om hygiënische veiligheid te waarborgen
  • Elke handbediende draaideur kan éénvoudig en snel geautomatiseerd worden

Vier hygiënische manieren om deuren hygiënisch te activeren

De meeste automatische deursystemen zijn uitgerust met bewegingsdetectoren die ervoor zorgen dat de deur opengaat vanaf het ogenblik dat personen dichterbij komen. Voor sommige situaties moet echter beroep gedaan worden op andere manieren om deuren te activeren. TORMAX biedt een breed gamma aan sensoren en schakelaars die allemaal één specifiek gemeenschappelijk kenmerk hebben: ze zorgen voor hygiënische veiligheid.

Bewegingsdetector
Detecteert automatisch personen die de deur naderen en zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk opent. Meest geschikt voor grote doorgangen.

Contactloze schakelaar
De deur opent na een simpele beweging van de hand of nadat personen door het korte-afstandsdetectieveld lopen. Het detectieveld kan aangepast worden om onvrijwillige deuractivering te vermijden. Ideaal voor kleine ruimtes.

Elleboogschakelaar
De deur opent na aanraking van de speciaal daartoe ontworpen elleboogschakelaar. Ideaal voor situaties waarbij de deur enkel open mag gaan indien dit expliciet gewenst is.

Voetschakelaar
De deur opent na aanraking van de speciaal daartoe ontworpen voetschakelaar. Ideaal voor situaties waarbij personen voorwerpen vasthouden en de deur alleen moet opengaan wanneer dit expliciet gewenst is.

Neem contact op met uw TORMAX partner voor informatie en advies.