Warning: session_start(): open(/srv/www/php/tmp/sess_3rtci8rj0ta3dmhjkh659e7pchctmh7odo3r21fvtf6gsnkg9mk0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /srv/www/tormax.nl/htdocs/index.php on line 5 TORMAX | Referenties - Toepassingsgebieden - Zorgsector

Sector: Zorgsector

Daar waar bewegingsvrijheid geen luxe hoeft te zijn

Een bed door een lange gang duwen, een patiënt loopt op krukken, een oudere komt een home binnen in een rolstoel: automatische deuren voorzien iedereen van de nodige bewegingsvrijheid. In de zorgsector zijn ze geen optie maar een must zowel op het gebied van bewegingsvrijheid als hygiëne.

Ziekenhuisdirecteuren en directeuren van homes, hoofdartsen en veiligheidsverantwoordelijken hebben allemaal baat bij de automatische deuren: de toegangscontrole dankzij een netwerk van veiligheidssystemen, snelle openingstijd, ontwikkeling van steriele ruimtes, veiligheid in geval van rampen dankzij brandbeveiligingssystemen en vluchtwegen. Kortom: de bescherming van het leven.

TORMAX zorgt voor een vrije doorgang in ziekenhuizen, psychiatrische instellingen en homes, privéziekenhuizen, kuuroorden, sanatoria, instellingen voor mindervaliden, thermen en hotels.

Warning: Unknown: open(/srv/www/php/tmp/sess_3rtci8rj0ta3dmhjkh659e7pchctmh7odo3r21fvtf6gsnkg9mk0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/srv/www/php/tmp) in Unknown on line 0