TORMAX count+go

Een eenvoudige wijze om te zorgen voor voldoende afstand tussen personen

Winkeleigenaren en -medewerkers, organisatoren van sport- en cultuurevenementen staan allemaal voor dezelfde uitdaging: om zich te houden aan de meest actuele hygiënische standaarden, moeten zij ervoor zorgen dat er voldoende afstand is tussen personen door het aantal personen binnen hun gebouwen te allen tijde te reguleren. Maar met de huidige middelen is het reguleren van de mensenstroom vaak duur, inefficiënt of tijdrovend.

TORMAX count+go lost dit probleem eenvoudig op door het aantal personen te tellen en de automatische deuren te reguleren. Deze extra module is eenvoudig te installeren op elk bestaande automatische deursysteem en is eenvoudig te bedienen met een smartphone.

Dynamische bediening

Het systeem reguleert de mensenstroom en sluit de deur automatisch wanneer een geluidssignaal en een rood licht geeft aan dat het maximum aantal mensen bereikt is. Wanneer het aantal mensen weer onder het maximum aantal komt, kan de deur weer open en gaat het ledlamp naar groen. De ledlamp met verschillende kleuren en een compacte luidspreker worden meegeleverd in het TORMAX count+go basispakket.

Flexibele toepassing

Het systeem is ook geschikt voor gebruik van enkele deuren die zowel als in- en uitgang gebruikt worden en voor twee aparte deuren die dienst doen al in- of uitgang.

Gebruiksgemak

TORMAX count+go wordt bediend met de smartphone of tablet via wifi en maakt het mogelijk om het maximum aantal personen/huidige aantal personen in te voeren en het systeem opnieuw op te starten.

Correcte aantallen

Het aantal personen tellen dat het gebouw in- of uitgaat kan worden geoptimaliseerd door de opening van de deur te verkleinen waardoor er maar een persoon per keer naar binnen kan.

Eenvoudige installatie

De add-on module is eenvoudig te installeren op alle bestaande TORMAX schuif- of vouwdeuren systemen en extra sensoren zijn niet nodig. Dit maakt het extra handig om bestaande deursystemen te upgraden.

Displaystand met monitor

Voor verdere visuele informatie over het aantap personen dat de deur in- of uitgaat, is er de TORMAX count+go display beschikbaar met een extra grote monitor voor persoonlijke berichtgeving. Een tweede monitor kan worden geïntegreerd als een digitaal advertentiepaneel.

 

Neem contact op met uw TORMAX partner voor informatie en advies.