Service

TORMAX Nederland biedt u een volledige service. We verzorgen zowel de studie als de uitwerking van uw project, de productie, de werfopvolging en de installatie van uw automatische deur. Daarnaast bieden onze onderhouds- en hersteldienst u de beste service. Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat u ondersteund wordt door echte professionals en dit tijdens de volledige levensduur van uw automatische deur.

TORMAX Nederland biedt u de beste service ooit! Service en onderhoud op topniveau.
Ons gevarieerd gamma automatische schuifdeuren en tourniquets alsook de toegangscontrolesystemen worden gecombineerd met de best denkbare service. Service en onderhoud waar u zonder aarzelen voor kiest.

Een goed georganiseerde onderhoudsdienst, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week.
Onze gemotiveerde vakmensen bieden u de beste service ooit. De service is dag en nacht beschikbaar.

Langere levensduur, lagere onderhoudskosten

Een regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw automatische deuren en toegangssystemen en verlaagt uw onderhoudskosten. Op deze manier voorkomt u dat uw deuren ontregeld raken en bespaart u op reparaties. Dat is de reden waarom winkels, bedrijven en instellingen een onderhoudscontract afsluiten bij TORMAX Nederland. Een contract dat zekerheid en absolute veiligheid biedt.

Service op afstand

Nieuwe, maar ook bestaande automatische deuren en toegangssystemen kunnen worden aangesloten op netwerken. Deze netwerken vergroten de veiligheid, regelen de bediening op afstand en bieden u een diagnose en service op afstand. We informeren u graag over hoe u uw automatische deuren in een beheersysteem integreert.

Tijdens de kantooruren kunt u onze helpdesk bereiken op het nummer 0800 400 3 400.

Kantooruren:

Van maandag tot vrijdag: van 8.00 u. tot 12.00 u. en van 13.00 u. tot 17.00 u.

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

Buiten de kantooruren kunt u onze helpdesk dag en nacht bereiken op hetzelfde nummer 0800 400 3 400.

punkt
Kaart Nederland