Disclaimer

Gebruiksvoorwaarden

 

Deze internetpagina’s werden met de grootste zorg gerealiseerd om u informatie te verschaffen over LANDERT Group AG, onze producten en diensten en onze financiële positie. De informatie die hier gegeven wordt, mag niet beschouwd worden als een contractuele offerte, noch als een aanbeveling voor het gebruik van de aangeboden producten en diensten. We garanderen in geen geval de juistheid, volledigheid en recentheid van de gegevens.

Verantwoordelijkheid betreffende de links

Onze offerte omvat links naar externe internetpagina’s. Op de inhoud van deze pagina’s hebben wij geen invloed. Om deze reden kunnen wij dan ook niet garant staan voor de inhoud ervan. De internetprovider of exploitant van de webpagina’s is verantwoordelijk voor de inhoud van de gebruikte links. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op eventuele inbreuken op de wetgeving. Er werden geen onwettigheden vastgesteld bij het aanmaken van de links. Een permanente controle over de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet mogelijk zonder concrete aanwijzingen voor inbreuken op de wet. Indien er inbreuken worden vastgesteld, worden de sites onmiddellijk verwijderd.

Auteursrechten

De teksten en foto’s die door de exploitanten worden gebruikt, zijn onderworpen aan auteursrechten. De reproductie, wijziging of verspreiding ervan alsook het gebruik ervan zijn onderworpen aan het voorafgaandelijk schriftelijk akkoord van de auteur of ontwerper. Het downloaden en kopiëren van deze pagina is enkel toegelaten voor privégebruik en niet voor commerciële doeleinden.

Gegevensbescherming

Het gebruik van onze internetsite is in principe mogelijk zonder vrijgave van persoonlijke gegevens. Indien onze internetpagina vereist dat er toch persoonlijke gegevens worden ingevuld, dan is dit bijna altijd op vrijwillige basis. Deze gegevens zullen niet aan derden worden overgemaakt zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke goedkeuring.

We willen u erop wijzen dat het doorsturen van gegevens via het internet (bv. via e-mail) veiligheidsinbreuken kan veroorzaken. Een feilloos computerbeveiligingssysteem bestaat niet.

Gebruiken van Cookies/Google Analytics

Deze pagina maakt gebruik van Google Analytics om te kunnen bepalen hoe vaak deze site bezocht wordt. Dankzij deze kennis kunnen zowel het gebruiksgemak als de doelmatigheid geoptimaliseerd worden. Google Analytics gebruikt “cookies” om sneller belangrijke informatie te kunnen verzamelen. Deze informatie alsook het IP-adres zullen dan naar Google USA worden gestuurd voor evaluatie. Voor de effectieve registratie, worden de gegevens geanonimiseerd, d.w.z. dat het IP-adres niet geregistreerd wordt. Geen enkel persoonlijk gegeven wordt geregistreerd. Deze evaluaties worden niet doorgestuurd naar derden en worden enkel gebruikt om deze website te verbeteren.